AKG K 845BT Black K845BTBLK

De AKG K845BT levert bekroond studio-kwaliteit geluid met verbeterde basweergave in een hoofdtelefoon die is ontworpen om altijd verbonden te blijven.
AKG lanceert de volgende generatie van de bekroonde K550 hoofdtelefoon met updates en verbeteringen en brengt Red-Dot naar nieuwe hoogte. Van de verrijkte bas tot de soft-touch van de zacht-witte lederen oorkussens en de kleinere afmetingen van de oorschelpen en hoofdband – ervaar optimaal comfort en een verbeterde geluidskwaliteit. De K845BTs kan niet alleen opgeklapt worden om reizen en opbergen gemakkelijk te maken, maar dankzij de NFC-connectiviteit kunt u het direct koppelen met de meeste smartphones. De Bluetooth® connectiviteit en handig geplaatste bedieningstoetsen op de oorschelp maken de K845BTs ideaal voor probleemloos luisterplezier.
Connectiviteit is nu een essentieel ingrediënt van een actieve levensstijl en AKG heeft op een eenvoudige en accurate manier de gebruikerseisen gecombineerd met een geavanceerd kaliber van geluidskwaliteit op basis van een reputatie om al 65 jaar de beste hoofdtelefoon in de muziekindustrie te maken. Verkrijgbaar in twee flitsende kleurencombinaties, maar de beste kleuren zitten binnenin – de K845BT heeft AKG’s grootste drivers; 50mm, alsmede de geavanceerde kennis die is opgedaan met het combineren van de beste aspecten van closed en open-backed hoofdtelefoonontwerp. Als de batterij bijna leeg is, kunt u nog steeds gebruik maken van uw K845BTs dankzij de bijgeleverde audio bypass-kabel.
Ontdek een nieuwe AKG mijlpaal in functionaliteit, ontwerp, connectiviteit, totale veelzijdigheid en geluidskwaliteit – voor luisterplezier waar u ook bent.
J-Services.nl AKG K 845BT Black K845BTBLK
AKG K 845BT Black
PRIJS: 199.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.