Bose Quiet Comfort 25 SMSG HOLIDAY Limited edition 372143791

De beste around-ear hoofdtelefoon van Bose geeft u helder, krachtig geluid en de stilte om uw muziek beter te horen. Bose voert zijn toonaangevende hoofdtelefoon bovendien uit met de nieuwste Active EQ en TriPort-technologie van Bose die uw favoriete muziek vol, helder geluid geven. Tegelijkertijd vermindert de Bose noise cancelling-technologie het geluid om u heen zodat u zich kunt concentreren op wat belangrijk is. Nu verkrijgbaar in Triple Black (special edition). Deze hoofdtelefoon is gemaakt voor Samsung Galaxy- en geselecteerde Android-apparaten.
J-Services.nl Bose Quiet Comfort 25 SMSG HOLIDAY Limited edition 372143791
Bose Quiet Comfort 25 SMSG HOLIDAY - Limited edition
PRIJS: 299.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.