Demomodel Sony KD55XE9005 b297c5ba66c938fbcb3c45adc7ac61c22cdd893f

Demo model – Open Doos Policy U vindt dit product in onze ‘Opruimkelder’ omdat een klant gebruik heeft gemaakt van onze 14 dagen online omruil service. Het product is door de klant tijdens die periode uitgetest en kunnen het hierdoor niet meer als nieuw verkopen. Wij hebben de inhoud gecontroleerd en deze is 100% in orde bevonden. Uiteraard krijgt u de normale fabrieksgarantie en heeft u ook recht op 14 dagen online retourgarantie. Met vriendelijke groet, Tom Coronel Sony KD-55XE9005: 55″ Smart TV Als je op zoek bent naar een TV met prachtig beeld, heldere kleuren en intenser contrast dan is de Sony KD-55XE9005 dé TV voor jou. De Sony KD-55XE9005 beschikt over de X-tended Dynamic Range technology waardoor er een scherper contrast ontstaat tussen wit- en zwarttinten. Hierdoor zie je de kleuren intenser en realistischer. Deze slimme Smart TV helpt jou om jouw favoriete series en films in een rap tempo te vinden door middel van spaakherkenning en je schakelt simpel tussen verschillende series, films, sites en apps. Door het slanke design van de KD-55XE9005 past hij in elke huiskamer en ben jij verzekerd van een intense televisie-ervaring. 4K UHD 55″ (139 cm) LED-LCD 20 W Sound 2 x Dual-Core processor Energieklasse A Smart TV Ingebouwde wifi Triluminos Display   4K-HDR HDR Pro MotionFlow Spraakgestuurde afstandsbediening Aansluitingen: 4x HDMI, 3x USB, CI+ Ziggo gecertificeerd Gewicht incl. voet: 18,1 kg Afmetingen incl. voet (B x H x D): 122,8 x 77,2 x 25,9 cm Uitleg van Sony termen   55″ Smart TV Met de Sony KD-55XE9005 geniet je van de leukste functies van jouw mobiele devices op de TV. Het Android besturingssysteem zorgt door middel van spraakherkenning op de afstandsbediening dat jij snel gevonden hebt wat je zoekt. Schakel supersnel tussen jouw favoriete content met deze slimme Smart TV! 4K HDR Door de 4K HDR technology geeft de Sony KD-55XE9005 een nog mooier en levendiger beeld. Deze 4K High Dynamic Range technology kan meerdere beelden over elkaar heen leggen en schept daarmee een groter contrast tussen licht en donker. Hierdoor worden details beter zichtbaar en kleuren intenser .     Triluminos technologie De Sony KD-XE9005 beschikt over de Triluminos technologie. Sommige kleuren zijn moeilijker weer te geven dan andere. Bepaalde roodtinten en smaragdgroen behoren tot die groep, maar dankzij de Triluminos technologie kan dit wel. Er ontstaat een breder palet aan kleuren en daardoor mooiere weergave. 4K X-Reality Pro Dankzij de 4K X-Reality Profunctie kijk je altijd naar de mooiste en meest realistische beelden, zelfs als deze in Full HD zijn opgenomen. Deze functie zorgt ervoor dat elk beeld wordt verbeterd en geeft zo prachtig helder en scherp resultaat.
J-Services.nl Demomodel Sony KD55XE9005 b297c5ba66c938fbcb3c45adc7ac61c22cdd893f
Demomodel Sony KD-55XE9005
PRIJS: 1325.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.