harman kardon SB 26 BlackEMEA SB 26230

De nieuwe standaard in prachtig geluid.
De nieuwe Harman Kardon SB26 is een specifiek ontworpen soundbar om het digitale tijdperk in uw woonkamer in te luiden. Met de 4 woofers, 2 tweeters en krachtige 100 Watt subwoofer, gecombineerd met een klassieke zwarte vormgeving, is de SB26 de perfecte partner voor uw flatscreen HD-televisie.
Bovendien wordt de nieuwe SB26 geleverd met alle functies die bij uw moderne, gedigitaliseerde huis passen, inclusief features zoals HDMI en Bluetooth® voor eenvoudige aansluiting op smartphones en tablets (zowel Android en iOS ) en uw TV. U hebt de toekomst van home entertainment binnen handbereik. Met de SB26 soundbar heeft Harman Kardon de standaard voor prachtig geluid opnieuw verhoogd.
J-Services.nl harman kardon SB 26 BlackEMEA SB 26230
harman kardon SB 26 Black-EMEA
PRIJS: 567.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.