JBL Charge 2 refurbished RedEMEA CHARGE2PLUSREDZ

De vernieuwde JBL Charge 2+ is een draagbare Bluetooth luidspreker met stereogeluid van hoge kwaliteit en een grote, ultra-krachtige accu.
Met de Charge 2+, vernieuwd met een frisse stijl en een spatwaterdicht ontwerp, kun je overal een feestje bouwen – bij het zwembad of dansend in de regen – en hij maakt extra indruk met de JBL Bass Radiators. De luidspreker wordt gevoed door een 6000mAh batterij die een ongelooflijke 12 uur speeltijd biedt en met de USB-uitgang kun je ondertussen je apparaten, zoals je smartphone en tablet, opladen.
De Charge 2+ is ook voorzien van een ingebouwde ruis- en echo-onderdrukkende speakerphone zodat je met een druk op de knop kristalheldere gesprekken kunt voeren. Wissel je favoriete muziek uit met je vrienden met Social Mode door maximaal 3 muziekbronnen met de luidspreker te koppelen en om beurten muziek af te spelen.
J-Services.nl JBL Charge 2 refurbished RedEMEA CHARGE2PLUSREDZ
JBL Charge 2+ refurbished Red-EMEA
PRIJS: 79.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.