JBL Cinema 610 BlackEMEA CINEMA610230

Breng uw home theater tot leven.
Verander uw flatscreen tv in een volledig home theater met de JBL Cinema 610. Simpelweg aansluiten op elke audio/video-versterker en de JBL Cinema 610 levert een geluidservaring die nauwelijks kan worden geëvenaard. Geniet van dit JBL home cinema systeem met een 8″ bass reflex 60 Watt actieve subwoofer met 5 identieke voice-matched satellietluidsprekers en een specifieke centerluidspreker om ervoor te zorgen dat u eenvoudig, snel en optimaal van al uw films en muziek kunt genieten. Dankzij de eenvoudige installatie en de meegeleverde muurbeugels bent u in een mum van tijd baas in uw eigen bioscoop.
J-Services.nl JBL Cinema 610 BlackEMEA CINEMA610230
JBL Cinema 610 Black-EMEA
PRIJS: 349.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.