JBL Flip 2 Black Edition refurbished BlackEMEA FLIP2BLKEDITIONZ

Volgende generatie – meer vermogen en meer draagbaarheid.De bekroonde Flip 2 draadloze en draagbare luidspreker van JBL brengt een rijk geluid in uw draagbare levensstijl voor gebruik met al uw draadloze apparatuur zoals uw telefoon en tablet. De Flip 2, ontworpen met de kennis en kunde van JBL, maakt gebruik van twee drivers en een ingebouwde baspoort voor een krachtige bas die dynamische diepte toevoegt aan uw luisterervaring met heldere vocalen – allemaal in een luidspreker die in uw hand past.En omdat uw telefoon meer doet dan dan muziek afspelen, heeft de Flip 2 ingebouwde microfoons en SoundClear® echo- en ruisonderdrukking technologie, zodat u de Flip 2 kunt gebruiken als een handsfree speakerphone – zonder ooit een woord te missen. JBL Flip 2 – de draadloze en draagbare luidspreker met oplaadbare batterij is een compleet pakket dat in de palm van uw hand past.
J-Services.nl JBL Flip 2 Black Edition refurbished BlackEMEA FLIP2BLKEDITIONZ
JBL Flip 2 Black Edition refurbished Black-EMEA
PRIJS: 59.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.