JBL Focus 400 BlackEMEA YBIMFOCU04BLK

Laat je motiveren door je muziek die je niet loslaat.
TwistLock®-technologie en de comfortabele FlexSoft®-pasvorm garanderen dat deze zweetbestendige sport-oordopjes voor achter het oor nooit pijn doen of van je oren vallen, en dankzij exclusieve QuikClik™ antiknoopmagneten zijn alle kopzorgen over het meenemen van de oordopjes nu verleden tijd. De yurbuds® Focus® 400 beschikken over JBL® Signature Sound en PureBass-prestatie voor een geweldige geluidsweergave en biedt ultiem gebruiksgemak met een 3-knopsbediening met microfoon voor het bedienen van muziek, telefoongesprekken, volume en stemgeluid die op je favoriete Apple®-apparaat werkt. Gemaakt voor beweging, net als jij.
J-Services.nl JBL Focus 400 BlackEMEA YBIMFOCU04BLK
JBL Focus® 400 Black-EMEA
PRIJS: 49.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.