JBL Studio SUB 260P refurbished BlackEMEA SUB260PBK230Z

Een nieuwe bas-standaard is gezet in audioprestaties.
Na 67 jaar voorbereiding kunnen gerust stellen: we hebben weer een luidspreker serie gemaakt die krachtig, nauwkeurig en hedonistisch verfijnd is. Dit is onze nieuwe 10-delige JBL® Studio 2 Serie. En we hadden het nooit gekund zonder de ontwikkeling van onze nieuwe SUB 260P actieve subwoofer. Het systeem is meedogenloos getest in ‘s werelds beste onderzoekslaboratorium voor geluid – dat van ons zelf – maar wij hebben het ook opgenomen tegen concurrenten in echte luisteromgevingen. Het resultaat is een actieve luidspreker die ongeëvenaard is. De baanbrekende 12″ PolyPlas low-frequency transducer met een 300 watt Klasse-D high-efficiency versterker levert onmiskenbaar zuiver en krachtig geluid.
Een rear-firing Slipstream baspoort gaat verder dan alles wat u ooit hebt ervaren als het gaat om onvervalste rijkdom van geluid. En uw oren zullen worden overrompeld door de kracht en de rauwheid van strakke, accurate bas compleet met onberispelijke harmonische boventonen en natuurlijke nootval. En met kenmerkende luxe afwerking zoals glanzend zwart hout, solide kastconstructie met zacht afgeronde randen en geen zichtbare montagepunten, en keuze uit zwart of Espresso houtnerf afwerking, hebben we voor het oog gedaan wat onze bas voor uw oren doet.
We combineerden de kracht en precisie van high-tech audio met de elegante moderniteit van “it-factor”-ontwerp. Als u perfectie in audio waardeert: wij zijn er zeker van dat u dit vanaf het eerste moment herkent.
J-Services.nl JBL Studio SUB 260P refurbished BlackEMEA SUB260PBK230Z
JBL Studio SUB 260P refurbished Black-EMEA
PRIJS: 449.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.