JBL Synchros ReflectA refurbished Black JBLREFLECTABLKZ

Je ultieme trainingpartner.
Je weet je doelstellingen te formuleren. Door de JBL hoofdtelefoon weet je het gemakkelijker te bereiken. Geluid van topniveau gecombineerd met een perfecte pasvorm biedt je de optimale mogelijkheden om te trainen en je grenzen te verleggen. De opvallende reflecterende koord zorgt ervoor dat je ook in de nacht zichtbaar bent. Door de op maat verstelbare kabellengtes is het nog nooit zo makkelijk geweest om de perfecte pasvorm in te stellen. Het robuuste design dat bestendig is voor transpirantie en klaar is voor alle omstandigheden gecombineerd met de legendarische geluid van JBL, brengt de hoofdtelefoon je dichter bij je doelstellingen.
J-Services.nl JBL Synchros ReflectA refurbished Black JBLREFLECTABLKZ
JBL Synchros Reflect-A refurbished Black
PRIJS: 27.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.