LG 32LJ610V 372522315

webOS 3.5 Eenvoudig en leukMet de unieke, verbeterde webOS 3.5 Launcher bar duikt u in een eindeloze wereld vol premium content van alle populaire entertainmentproviders.Verrijkt kleuren tot een ongekende levendigheidHet unieke proces van de LG TV’s verbetert niet alleen kleuren, maar past ook de verzadiging, tinten en luminantie aan. Kleuren komen met meer intensiteit en diepte tot leven.Full HD voor revolutionaire helderheid en kleurFull HD 1080p heeft een resolutie die de beelddefinitie van HD-tv’s verdubbelt en toont verzadigde kleuren en meer details. Daardoor geniet u van uitstekende beeldkwaliteit en een nog prettiger kijkervaring.Verbeter elk beeld met Resolutie UpscalerGeniet van elk beeld met Resolutie Upscaler van LG, een technologie die het beeld, ongeacht de kwaliteit ervan, verbetert en optimaliseert.Vermaak u met Virtual Surround PlusVirtual Surround Plus verbetert het geluid en biedt een meeslepende luisterervaring. De geluidsprestaties geven u het gevoel alsof u een concert of opnamestudio bezoekt.Slank design met klasseHet slanke ontwerp van de Full HD TV van LG biedt een gezonde dosis futuristische flair die perfect bij de uitstekende Full HD-beelden en geavanceerde functies past.USB-stick plaatsen voor contentSluit een USB-stick of externe harde schijf met video’s, foto’s en muziek op de USB-poort aan om de bestanden af te spelen en te bekijken.Geniet van audio en video in topkwaliteit via HDMIHDMI (high-definition multimedia interface) is een moderne norm voor aansluitingen die het mogelijk maakt om een scala aan audio- en videosignalen te verzenden via één kabel die uw Full HD TV van LG met andere apparaten verbindt.
J-Services.nl LG 32LJ610V 372522315
LG 32LJ610V
PRIJS: 349.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.