LG 43LJ515V 1839951

LG 43LJ515V Full HD TV Met de LG 49LJ515V kijk jij jouw favoriete series, films of tv programma’s op het beste niveau. Picture Mastering Engine biedt een geavanceerd kleuren pallet, een sterk contrast en haar scherpe beelden. Ook is de LG 43LJ515V voorzien van Resolution Upscaler. Alles voor een geweldige kijkervaring. En dankzij USB-connectiviteit plaats je eenvoudig een USB stick of externe harde schijf met video’s, foto’s en muziek in de USB-poort om de bestanden af te spelen en te bekijken. Full HD 43 inch 10 W Sound Upscaler-resolutie Energieklasse A+ Color Master Engine   Picture Mastering Engine Virtual Surround Aansluitingen: 2 x HDMI, 1 x USB, CI+ Gewicht incl. voet: 8,1 kg Afmetingen incl. voet (B x H x D): 97,6 x 63,3 x 21,8 cm   Virtual Surround geluid Hoge kwaliteitssoftware creëert een surround sound effect dat virtuele audiokanalen produceert voor uitzend- en digitale programma’s. Omring je zintuigen met geluid uit alle hoeken. Ongelooflijke heldere kleuren Geniet van entertainment in prachtig detail. Met vijf keer de resolutie van de standaarddefinitie, biedt Full HD resolution ongelooflijke helderheid en levendige kleuren.     Resolution Upscaler Geniet van een beeld met LG’s Upscaler-resolutie, die de afbeelding verhoogt en optimaliseert, ongeacht de beeldkwaliteit. Met de Resolution Upscaler worden jouw favoriete programma’s op het beste niveau gepresenteerd.
J-Services.nl LG 43LJ515V 1839951
LG 43LJ515V
PRIJS: 379.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.