Oehlbach Powersocket 907 dark grey 1830788

Oehlbach Powersocket 907 dark grey De kwaliteit straalt van de Oehlbach Powersocket 907 dark grey af! Deze meervoudige stekkerdoos voldoet aan de allerhoogste eisen die door kritische audio-video gebruikers worden gesteld.De acht stekkersleuven zijn verdeeld in vier digitale (gefilterde) en vier analoge (ongefilterde) aansluitpunten.Die twee groepen zijn beiden los van elkaar compleet aan en uit te schakelen. Om fase-correcte aansluiting te garanderen beschikt de Oehlbach Powersocket 907 dark grey over faseaanduiding in elke aansluitdoos. Met een rode LED wordt aangegeven of de stekker correct is ingestoken, op die manier wordt lekstroom, wat een negatieve invloed heeft op beeld- en geluidskwaliteit, effectief vermeden. Dankzij de twee USB-aansluitingen laad jij ook heel eenvoudig jouw smartphone of tablet op zonder een stopcontact in gebruik te nemen. Hoogwaardige meervoudige stekkerdoos 8 afzonderlijke stekkersleuven 2 USB-ingangen 4 ongefilterde/gefilterde stekkeringangen Lichtnetspanning 230 V / 50 Hz Incl. lichtnetschakelaar   Overspanningbescherming met LED 24-karaats vergulde contacten Mantelstroomfilter om massalussen te voorkomen Betrouwbaar contact Aluminium behuizing Afmetingen (B x H x D): 12,5 x 4,5 x 59 cm
J-Services.nl Oehlbach Powersocket 907 dark grey 1830788
Oehlbach Powersocket 907 dark grey
PRIJS: 245.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.