Samsung UE49MU6200 1836196

Samsung UE49MU6200: 49″ Curved TV Duik in een wereld vol prachtige kleuren en diepe contrasten met de Samsung UE49MU6200. Deze curved TV geeft jou het gevoel dat je in de film bevind en de beelden lijken jou te omringen. Dankzij een aantal innovatieve technologieën komen de beelden tot leven, en het maakt niet uit waar je je voor de TV bevind, je ziet altijd mooie kleuren zonder vervorming. Ook als er een keer niets op TV is hoef je je niet te vervelen, met behulp van de handige One Remote blader je snel door het aangeboden premium content van deze Smart TV. Tevens kun je al jouw randapparatuur aansluiten en bedienen met de One Remote. Niets dan gemak en genieten met de Samsung UE49MU6200! 4K UHD TV 49″ (124 cm) 1400 PQI 20 W Sound Quad-Core processor Energieklasse A Smart TV Ingebouwde wifi HDR   Bluetooth PurColor UHD Up-Scaling UHD Dimming Aansluitingen: 3x HDMI, 2x USB, CI+ Gewicht incl. voet: 13,5 kg Afmetingen incl. voet (B x H x D): 110,4 x 70,1 x 31,5 cm Uitleg van Samsung termen   PurColor Dankzij de PurColor technologie van de UE49MU6200 worden kleuren extreem nauwkeurig weergegeven. Deze technologie gebruikt hiervoor tot zeven keer meer referentiepunten in de beelden om daardoor de mengeling van verschillende tinten beter te onderscheiden. Hierdoor zie jij veel meer kleurnuances en daardoor dus natuurgetrouwe beelden. 4K resolutie De UE49MU6200 is een TV met 4K UHD resolutie. Dit houdt in dat de resolutie 4 keer hoger is dan een Full HD TV. Het maakt niet uit vanuit welk hoek je ook kijkt, je ziet alleen maar heldere beelden die niet van echt te onderscheiden zijn. Het verschil tussen lichte- en donkere beelden wordt groter en daardoor wordt zelfs het kleinste detail weergegeven.     Curved De UE49MU6200 heeft een prachtig curved design. Niet alleen zorgt dit design ervoor dat jij je in een bioscoop waant, ook lijkt het alsof het scherm breder en groter is dan de werkelijkheid. Je ervaart meer inleving in een film of serie dan als je hetzelfde kijkt op een plat scherm. Gebruiksgemak Alle aangeboden entertainment staat op één overzichtelijk scherm op de MU6200. Je kunt razendsnel en eenvoudig schakelen door de aangeboden content, en het mooiste is dat je nu nog maar één afstandsbediening nodig hebt voor de TV en al jouw randapparatuur. geen Gedoe meer met een stapel afstandsbedieningen op de leuning of tussen de kussens van de bank.
J-Services.nl Samsung UE49MU6200 1836196
Samsung UE49MU6200
PRIJS: 729.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.