Sony GTKXB5 rood 1838152

Sony GTK-XB5 rood Met de Sony GTK-XB5 kun je overal waar je maar wilt muziek luisteren. Stream muziek vanaf je smartphone of tablet en de Sony GTK-XB5 produceert een mooi geluid met diepe bass en heldere tonen. Als je smart device NFC heeft is één enkele aanraking al genoeg om de GTK-XB5 te activeren. Als je geen NFC kun je gewoon verbinding maken via Bluetooth. Het audiosysteem beschikt over dj geluidseffecten en LED lampen waardoor je een waar feestje in jouw tuin kunt creëren. De box sluit je aan op netwerk stroom en je kunt gaan genieten van prachtig geluid. Draadloze speaker Stereo geluidsweergave NFC   Afspelen van MP3-speler Gewicht: 9 kg Afmetingen (B x H x D): 26,8 x 51,7 x 26,1
J-Services.nl Sony GTKXB5 rood 1838152
Sony GTK-XB5 rood
PRIJS: 169.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.