Sony KD65XE7005 1839285

Sony KD-65XE7005: 65″ 4K kwaliteit Voor wie op zoek is naar een TV die prachtige beelden combineert met optimaal geluid is de Sony KD-65XE7005 een ware aanwinst. Deze KD-65XE7005 voegt de scherpte van 4K samen met HDR en creëert hiermee beelden zoals je ze nog nooit gezien hebt. Er wordt een duidelijk onderscheid gemaakt tussen lichte en donkere tinten en hierdoor wordt elk detail zichtbaar. ClearAudio+maakt de kijkbeleving compleet door de beelden te voorzien van prachtige warme klanken en past het geluid aan aan afzonderlijke scènes. Dankzij innovatieve technieken zoals MotionFlow kijk jij naar snelle scènes zonder ruis of haperingen, het enige wat je ziet zijn vloeiende beelden en prachtige kleuren! 4K Ultra HD 65″(164 cm) Quad Core Energieklasse A Smart TV Ingebouwde wifi HDR   4K X-Reality Pro MotionFlow XR 200 ClearAudio+ Aansluitingen: 3x HDMI, 3x USB, CI+ Afmetingen incl. voet (B x H x D): 145,4 x 90,5 x 26,6 cm Gewicht incl. voet: 22 kg Uitleg van Sony termen   4K HDR Dankzij de 4K HDR resolutie zal de manier waarop jij TV kijkt veranderen. Alle beelden die je ziet op de KD-65XE7005 zijn uitzonderlijk helder en intens! 4K zorgt er voor dat elke afzonderlijke pixel 4 keer wordt opgeschaald. Hierdoor ontstaat er een groter contrast tussen licht- en donker met als resultaat dat je ongekend veel meer detail ziet. 4K X-Reality Pro 4K X Reality Pro zorgt voor nog meer scherpte en helderheid. Deze beeldverwerkingtechnologie analyseert elk afzonderlijk deel van een scene en vergelijkt deze met een geavanceerde database die op onafhankelijke wijzen structuur, contrast, kleuren en randen verwerkt. Afzonderlijke delen worden optimaal weergegeven en jij kunt genieten van ongekend scherp beeld.     ClearAudio+ Net zo belangrijk als een perfect beeld is perfect geluid. De 65XE7005 beschikt over ClearAudio+ en daardoor wordt geluid perfect afgestemd op de afzonderlijke scènes van jouw film of serie. Geniet van diepe tonen en heldere klanken, die er voor zorgen dat jouw kijkbeleving nog intenser wordt. 65″ Prachtig design Dankzij het stijlvol vormgegeven design van de KD-65XE7005 integreert hij naadloos in elk interieur in elke kamer van het huis. De kabels van de TV kun je makkelijk opbergen in de standaard van de 65XE7005 en hiermee voorkom je een wirwar van kabels. Hij staat prachtig op elk dressoir, maar je kunt hem ook makkelijk aan de muur hangen.
J-Services.nl Sony KD65XE7005 1839285
Sony KD-65XE7005
PRIJS: 1699.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.